Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea

Lista rezultate Start InVest FEATURED

regasiti mai jos lista punctajelor pentru concursul de planuri de afaceri. Termen contestatie 5 zile conform metodologie.

rezultate

Lansare concurs de planuri de afaceri din cadrul proiectului START Romania, Finantare pentru romanii din Diaspora

Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea in parteneriat cu Indice Consulting and Management si Fundatia Antreprenoriat Social anunta lansarea concursului de planuri de afaceri din cadrul proiectului START InVest –Educatie si finantare pentru afaceri profitabile.

Proiectul face parte din programul Romania StartUp Plus finantat din Fondul Social European.

Atasate la acest anunt regasiti: metodologia de selectie a planurilor de afaceri si anexele. Concursul se deschide cu data de 11 septembrie 2018. Ultima zi pentru depunerea planurilor de afaceri este miercuri 10 octombrie 2018 ora 16:00.

Pentru detalii consultati metodologia anexata.

Descarcati intreaga documentatie

sau puteti descarca fiecare document individual

 

Lansare concurs de planuri de afaceri din cadrul proiectului START InVest

Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea in parteneriat cu Indice Consulting and Management si Fundatia Antreprenoriat Social anunta lansarea concursului de planuri de afaceri din cadrul  proiectului START InVest –Educatie si finantare pentru afaceri profitabile. Proiectul face parte din programul Romania StartUp Plus finantat din Fondul Social European.

Atasate la acest anunt regasiti: metodologia de selectie a planurilor de afaceri si anexele. Concursul se deschide cu data de 11 septembrie 2018. Ultima zi pentru depunerea planurilor de afaceri este miercuri 10 octombrie 2018 ora 16:00.

Pentru detalii consultati metodologia anexata.

Descarcati intreaga documentatie

sau puteti descarca fiecare document individual

[button style=”1″]Aflati mai multe detalii[/button]

 


Experienta Fundatiei Centrul de Pregatire Profesionala Valcea in furnizarea pachetelor de formare profesionala este demonstrata de participarea echipei la scrierea si implementarea proiectelor cu finantare europeana ce au avut drept obiectiv dezvoltarea de abilitati si competente pentru un numar considerabil de persoane apartinand unor grupuri tinta din domenii de activitate variate. La acestea se adauga o reputatie in randul agentilor economici, reputatie castigata prin profesionalism si demonstrata nu doar prin numarul mare de certificate eliberate, ci si prin continua cerere de participare la diverse programe de formare profesionala.

Din anul 2005 organizam cursuri de pregatire adaptate nevoilor si nivelului de instruire al cursantilor, principalul nostru obiectiv fiind aducerea de plusvaloare la dezvoltarea personala si profesionala a participantilor la  programele organizate de noi. Oferim informatii de actualitate, printr-o echipa de formatori profesionisti, pentru dezvolarea abilitatilor si competentelor cursantilor.

Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala organizeaza urmatoarele programe de pregatire profesionala:

  • Competente informatice
  • Competente antreprenoriale
  • Lucrator in alimentatie
  • Ingrijitoare batrani la domiciliu
  • Lucrator pentru igiena si estetica corpului omenesc
  • Bucatar
  • Frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist
CPP Valcea