Cum sa devii antreprenor?- Grant Plus!


08.02.2018, – ora 10:00 – Centrul de promovare şi informare turistică Calimanesti, judetul Valcea

08.02.2018, – ora 14:00 – Centrul de promovare şi informare turistică  Horezu, judetul Valcea

Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea va invita in data de 08 februarie 2018 la sediul Centrului de promovare şi informare turistică Calimanesti, ora 10:00 si la sediul Centrului de promovare şi informare turistică Horezu, ora 14:00  pentru a va informa despre oportunitatea de a va inscrie la activitatile din cadrul proiectului “GRANT PLUS – Finantare pentru startup-uri inovative” POCU/82/3/7/105600.

Obiectivul proiectului este cresterea fortei de munca din RegiuneaSud-Vest Oltenia prin infiintarea a 40 de intreprinderi cu profil non-agricol in zonele urbane si crearea a 80 de locuri de munca in cadrula cestora. Persoanele interesate sa demareze o afacere trebuie sa urmeze cursurile de antreprenoriat, selectia castigatorilor facandu-se in urma eleborarii unor planuri de afaceri.

Persoanele interesatesa se inscrie la activitatile proiectului trebuie sa indeplineasca urmatoarele caracteristici:

  • Domiciliul in zona urbana sau rurala din regiunea Sud-Vest Oltenia (Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti si Olt)
  • Someri
  • Persoane inactive
  • Persoane care au un loc de munca si doresc sa infiinteze o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca

Persoanele interesate sunt rugate sa ne transmita datelelor de contact printr-un e-mail pe adresa expertului grup tinta din cadrul Fundatiei Centrul de Pregatire Profesionala Valcea dana.marinescu@ccivl.ro sau sa ne contacteze telefonic la 0770332901 sau pe pagina de facebook a proiectului GRANT PLUS – Finantare pentru startup-uri innovative