Deschide o afacere!

02.02.2018, ora 10:00 – sediul Primariei Dragasani, judetul Valcea

02.02.2018, ora 14:00 – sediul Primariei Babeni, judetul Valcea

Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea va invita in data de 02 Februarie 2018 la sediul Primariei din Dragasani, ora 10:00 si la sediul Primariei din Babeni, ora 14:00 pentru a va informa despre oportunitatea de a va inscrie la activitatile din cadrul proiectului “GRANT PLUS – Finantare pentru startup-uri inovative”POCU/82/3/7/105600.

Obiectivul proiectului este cresterea fortei de munca din RegiuneaSud-Vest Oltenia prin infiintarea a 40 de intreprinderi cu profil non-agricol in zonele urbane si crearea a 80 de locuri de munca in cadrula cestora. Persoanele interesate sa demareze o afacere trebuie sa urmeze cursurile de antreprenoriat, selectia castigatorilor facandu-se in urma eleborarii unor planuri de afaceri.

Persoanele interesatesa se inscrie la activitatile proiectului trebuie sa indeplineasca urmatoarele caracteristici:

  • Domiciliul in zona urbana sau rurala din regiunea Sud-Vest Oltenia (Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti si Olt)
  • Someri
  • Persoane inactive
  • Persoane care au un loc de munca si doresc sa infiinteze o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca

Persoanele interesate sunt rugate sa ne transmita datelelor de contact printr-un e-mail pe adresa expertului grup tinta din cadrul Fundatiei Centrul de Pregatire Profesionala Valcea dana.marinescu@ccivl.ro sau sa ne contacteze telefonic la 0770332901 sau pe pagina de facebook a proiectului GRANT PLUS – Finantare pentru startup-uri inovative