Invitatie: Caravana Digitalizarii SIMAVI

Camera de Comerț și Industrie Vâlcea are plăcerea să vă invite să participați la evenimentul “Caravana Digitalizării – un seminar de prezentare a produselor si serviciilor informatice SIMAVI.

Seminarul are loc Vineri, 20 Octombrie 2023, începând cu ora 11.00, la Hotel PARADIS EVENTS, Strada Schitu Troianu nr. 7, Râmnicu Vâlcea 240757.

În cadrul seminarului se va prezenta cea mai bună soluție pentru generarea noii raportări SAF-T, pentru eFactura și pentru celelalte declarații fiscale.  Prin participarea la seminar veţi avea ocazia să aflați mai multe despre noile declarații fiscale și cum puteți fi mereu în pas cu actualizările legislative impuse de autorități, prin utilizarea celui mai eficient Sistem ERP din România: SVAP2025. Acesta este o soluţie completă de gestionare a resurselor organizației dumneavoastră. Conţine componenta de digitalizare ROBOSVAP, cu pachetul de Roboți-asistenți prin care se elimină definitiv operațiile repetitive manuale. Realizarea corectă a raportărilor trebuie automatizată utilizând un soft dedicat. Puteți economisi 90% din timpul folosit pentru completarea formularelor, cu ajutorul SVAP2025, un soft revoluționar, 100% românesc, adaptat permanent legislației românești.

  • SVAP2025 este o soluție completă de digitalizare pentru organizații de orice tip.
  • În cadrul seminarului vor fi prezentate platformele SIVADOC
  • Managementul documentelor şi fluxurilor de lucru şi eLearning.

La seminar sunt invitaţi să participe experţi din domeniile financiar-contabilitate, IT&C, consultanţi, manageri de companii şi organizaţii.

Participarea firmelor și a instituțiilor publice este gratuită, prin transmiterea confirmării de partipare aici: https://forms.gle/ZY3n2knLrS6nEDix6