Invitatie – eveniment de informare cu privire la promovarea si incurajarea participarii la programe de formare profesionala continua

Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea organizeaza in calitate de Partener în  proiectul “Angajati competenti pentru dezvoltare economica durabila in regiunile Sud-Vest Oltenia si Sud Muntenia”, axa prioritara 6 – Educație și competențe, un eveniment de informare cu privire la promovarea si incurajarea participarii la programe de formare profesionala continua (FPC).

 

Evenimentul va avea loc la sediul Camerei de Comerț și Industrie Valcea din Râmnicu Vâlcea, Str. Regina Maria nr.7( Sala Ferdinand), vineri, 17.08.2021, începand cu orele 15.30. Va rugam sa confirmati participarea pana luni, 16.08.2021, ora 13.00.

 

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă promovarea și sprijinirea participarii la activitați de învățare pe tot parcursul vieții pentru angajatii din regiunile Sud-Vest Oltenia si Sud Muntenia, in special pentru cei cu nivel redus de calificare, cei cu varsta peste 40 de ani si cei din mediul rural, prin furnizarea de servicii personalizate de consiliere in cariera si programe de formare profesionala continua care sa raspunda intr-o maniera cat mai concreta nevoii de competente de pe piata muncii din cele doua regiuni.

 

În cadrul evenimentului vor fi mediatizate importanta si beneficiile participarii pe tot cursul vietii la programe de educatie si FPC, precum si cursurile gratuite ce vor fi organizate in cadrul acestui proiect (eligibilitate, conditii de participare, documente necesare inscrierii).

 

Cu consideratie,

Gheorghe Rizoiu – Coordonator Partener

 

 

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020