Afaceri de 250.000 € pentru o platforma care intermediaza relatiile intre companii mari si independenti


Adrian Fako, Daniel Teodoroiu si Elena Filip au pus pe picioare o platforma online care face legatura dintre profesionistii independenti si marile companii pentru diverse proiecte pentru care gigantii au nevoie de un plus de personal, iar anul trecut au avut afaceri de 250.000 de euro.

„Accelerole este folosita ca o platforma de invatare, dar si de distributie de continut, intr-un mod simplificat, usor de gestionat de catre companiile medii si mari cu care lucram. Utilizatorii platformei sunt angajatii si persoanele cheie pentru succesul lor care nu sunt prezenti in sediul central“, a spus Elena Filip, director de marketing Accelerole.

Platforma online Accelerole este un produs realizat sub umbrela companiei 8000Plus, infiintata in 2012 de Adrian Fako. Anul aceasta compania locala a semnat trei contracte in valoare de 80.000 de euro.

 

„Cifra de afaceri a firmei 8000Plus in 2015 a fost de aproximativ 250.000 euro. In 2015 pe Accelerole au fost semnate trei contracte mari, din care in anul 2016 se vor incasa peste 80.000 euro din licentierea aplicatiei“, a spus Elena Filip.

Printre planurile fondatorilor companiei pentru perioada urmatoare se numara extinderea portofoliului de clienti, dar si extinderea pe piata internationala. „Companiile cu care lucram acum sunt din Romania si ne dorim sa ne extindem aici, dar si pe piata internationala. Aplicatia este utila companiilor medii si mari si din vest, lucru testat pe piata din Marea Britanie, pentru a distribui materiale de invatare spre angajatii lor si chiar si catre parteneri sau ambasadori externi echipei“, a mai spus Filip.

In prezent aplicatia are peste 4.000 de utilizatori, iar cele trei contracte semnate la inceputul anului vor aduce inca 8.000 de utilizatori. Printrei clientii Acce¬lerole se numara Unilever si Heineken. Compania numara in prezent 10 angajati.

 

Sursa: Ziarul Financiar