Proiect „Un viitor mai bun o calificare mai buna”


În data de 01.09.2009 a început proiectul: „Un viitor mai bun o calificare mai buna” finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul major de interventie 2.3 „Acces si participare la formarea profesionala continua”, Finantator: Fondul Social European POS DRU.
Localizare: judetul Valcea, regiunea Sud-Vest Oltenia
Beneficiar: Fundatia Centrul de Pregatire Profesionala Valcea
Partener: Camera de Comert si Industrie Valcea

 

Obiectivul general al proiectului: Cresterea potentialului economic si social al regiunii Sud-Vest Oltenia prin cresterea productivitatii firmelor – furnizarea de programe de formare profesionala in meseria de lacatus mecanic de intretinere si reparatii universale” pentru 50 persoane angajate in IMM-urile din judetul Valcea, in vederea imbunatatirii adaptabilitatii fortei de munca pe tremen lung si cresterea gradului de competenta si competitivitate pe piata muncii a angajatorilor din domeniu.
Grupul tinta: 50 persoane angajate in IMM-urile din judetul Valcea.
Rezultate:
–    50 persoane calificate in meseria de lacatus mecanic de intretinere si reparatii universale;
–    1000 pliante cu informatii legate de proiect;
–    50 afise;
–    50 mape cu suportul de curs;
–    1 link pe site-ul partenerului.

Detalii si onformatii suplimentare puteti obtine zilnic la sediul Fundatiei Centrul de Pregatire Profesionala Valcea, strada Regina Maria nr. 7, judetul Valcea, telefon: 0250/734200, fax: 0250/732836, persoane de contact: Valentin Cismaru – manager proiect si Irina Radulescu – responsabil formare profesionala.