Magda Bei, nominalizata femeia anului in antreprenoriat


Cunoscuta femeie de afaceri si Ambasador al Elite Business Women, Magda Bei, a fost nominalizata la Gala Premiilor Femeia Anului, la sectiunea “Antreprenoriat”.

Magda Bei are experienta in antreprenoriat de aproape 20 de ani, iar la varsta de numai 24 de ani, in timp ce calatorea prin lume, a avut o idee care s-a transformat peste ani in milioane de euro, cu un imprumut de doar 5.000 de dolari. Femeia de afaceri conduce Graphtec Design, o companie de productie de mobilier comercial customizat, in cadrul careia lucreaza peste 120 de profesionisti si care are in portofoliu peste 36.000 de tipuri de produse durabile. Pana in prezent, Magda Bei a contribuit la imbunatatirea identitatii vizuale pentru companii multinationale de top, precum Coca Cola, Imaginarium, Doncafe, British American Tobacco, Roberto Bravo si Lukoil.

“Este un lucru imbucurator ca am reusit sa aducem in acelasi loc peste 6.000 de femei de afaceri, cu care sa impartasim experiente si cu care chiar sa legam parteneriate. Tara noastra a cunoscut o crestere foarte mare, in ultimii 10 ani, cu privire la numarul femeilor care aleg sa se implice in proiecte antreprenoriale. In tot acest rastimp, au demonstrat ca pot veni cu un suflu nou, cu noi viziuni si chiar cu rezultate vizibile in piata. In aceasta retea nationala pe care am creat-o in Romania, am avut privilegiul sa cunosc foarte multe doamne, multe dintre ele tinere mamici, care conduc centre de educatie, proiecte de anvergura nationala si internationala, si care au avut rezultate remarcabile, intr-un timp foarte scurt. Este o onoare pentru mine ca am primit aceasta nominalizare, pe care nu vreau sa mi-o insusesc, ci vreau sa o impart cu toate colegele de la Elite Business Women, de la care am avut atat de multe lucruri de invatat”, declara Magda Bei, CEO al Graphtec Design.

Elite Business Women, reteaua nationala care a reunit a reunit peste 6.000 de femei de afaceri, are ca obiectiv promovarea antreprenoriatului romanesc si a modelelor de succes, prin organizarea de conferinte si evenimente de business, atat in Romania, cat si in Marea Britanie sau Portugalia. Femeile-antreprenor se pot afilia retelei Elite Business Women accesand website-ul www.elitewomen.org

 

Sursa: Finantare.ro in Exemple de Succes